Værktøjskassen for forældre

Værktøjskassen – ideer til endnu mere trivsel i klasserne

Trivsel er vigtig for at vores børn kan lære. Derfor har skolebestyrelsen samlet en masse ideer i en værktøjskasse, som vi håber forældrerådene kan bruge som inspiration, når I planlægger aktiviteter i klasserne.

Som forældre har vi en vigtig rolle når det gælder børnenes trivsel. Den måde vi taler om skolen, personalet, de andre forældre og børn smitter af på vores egne børn. Med denne værktøjskasse vil vi i skolebestyrelsen gerne støtte det vigtige arbejde, forældrerådene laver for og med børnene i de enkelte klasser. Vi håber I vil finde inspiration og bruge værktøjskassen. Hvis I har ideer til nye og andre ting, så sig til – værktøjskassen bliver bedre jo flere værktøjer, der kommer i den.

Skolebestyrelsen - Vadehavsskolen